Vállalatfinanszírozás és menedzsment

A Navigator Investments Zrt. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vállalatvezetés, vállalati stratégia alkotás és vállalatfinanszírozás területén. Szaktudásunkat az ügyfelek rendelkezésére bocsátjuk és teljeskörű szolgáltatást nyújtunk stratégiai és operatív management illetve vállalatfelvásárlási és finanszírozási projektek során.

Vállalatfelvásárlás – vállalatértékesítés

Cégünk széleskörű tapasztalattal rendelkezik a vállalatok eladásában és vásárlásában. Szolgáltatáscsomagunk igény szerint tartalmazza a potenciális célpontok/vásárlók felkutatását, a cégek felkészítését és a tranzakcióhoz szükséges jogi, üzleti és pénzügyi átvilágítást, az esetleges külső finanszírozás biztosítását, valamint a tranzakció lebonyolítását.

Vállalatfinanszírozás

A vállalatok, különösen a KKV-szektor cégei számára a növekedés gátja sokszor a nem megfelelő finanszírozási struktúra. Ma már a kisebb vállalatok számára is számos lehetőség nyílik arra – akár a hagyományos bankhiteleken túl is -, hogy növekedésüket pénzügyileg megalapozzák. Legyen szó akár kisebb-nagyobb beruházásokról, piaci terjeszkedésről, esetleg akvizícióról, csapatunk segít megtalálni az optimális megoldást.

Stratégiai tanácsadás

Növekedés vagy exit, új piacok, vagy a meglévő megerősítése? Minden cég életében eljön a pillanat, amikor dönteni kell a „hogyan tovább”-ról, a hosszú távú stratégiáról. Csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik vállalati üzleti stratégiaalkotásban, válságmenedzselésben. Segítünk, hogy a fontos döntéseket a saját vállalatukat és a lehetőségeket tisztán látva és megalapozottan hozzák meg a tulajdonosok.

Vállalatirányítási rendszerek

A hatékony vállalati működés kulcsa sok esetben a megfelelő vállalatirányítási és projektvezetési rendszerek kialakítása. Ezek kiválasztásában és bevezetésében és a megfelelő informatikai háttér kialakításában a Navigator Investments csapata komoly tapasztalatokkal és know-how-val rendelkezik.