Partnereink

BÉT – Budapesti Értéktőzsde

“A BÉT 5 éves stratégiájának szerves része, hogy a kibocsátók számát növelje és a tőzsdei tőkebevonás és működés előnyeit minél több vállalkozás számára elérhetővé tegye. Ennek egyik fontos eleme egy magyarországi kkv-piac felépítése, amely a nemzetközi példák alapján fontos fóruma lehet a gyorsan növekvő vállalkozások finanszírozásának és táptalaja a nagyvállalattá érésüknek.” – Forrás: BÉT honlap
A NAVIGATOR a RANDOM Capital kizárólagos partnereként került be a Budapesti Értéktőzsde által alapított új KKV fókuszú platformba.

RANDOM Capital

A 2009-ben alapított Random Capital a lakossági online brókeri szolgáltatások legnagyobb, banki háttér nélkül működő független szereplője. A Random Capital csapata úttörő szerepet játszott az online befektetési szolgáltatások magyarországi fejlesztésében.

HUSSAR & Co.

A Hussar & Co. egy európai fókuszú független ingatlan-befektetési tanácsadó, mely elsősorban intézményi ingatlan befektetők és vagyonkezelők, valamint magántőke alapok és family office-ok számára nyújt teljeskörű sell-side és buy-side tanácsadást.

AVIDIN BioTech

Az Avidin Kft. elsősorban a központi idegrendszert érintő és a daganatos betegségek kezelésére szolgáló gyógyszerek kutatására és fejlesztésére fókuszáló biotech vállalat. A saját kutatási portfolió gondozása mellett a vállalat számos nemzetközi tudományos és gyógyszeripari együttműködés keretében is folytat laboratóriumi vizsgálatokat és teszteket.

SONEAS BioTech

A SONEAS Vegyipari Kft. egy magas színvonalú szakmai tudással rendelkező gyógyszervegyészeti cég. Fejlesztéseiket gyakorlatias megközelítéssel végzik, ami új lehetőségeket biztosít ügyfeleiknek és növeli fejlesztési projektek értékét. Kutatás-fejlesztési szolgáltatásaik minimalizálják az orvosi kémiai elágazások növekedésével kapcsolatos kockázatokat.