Csapatunk

Jutasi Zoltán – elnök-vezérigazgató

Zoltán a Budapesti Közgazdaságtudományi (Corvinus) Egyetem vezetés-szervezés és logisztika szakán szerzett diplomát 1997-ben. Első cégét még egyetemistaként 1995-ben alapította. Az eltelt negyed évszázadban számos vállalatfelvásárlási tranzakcióban vett részt vevőként és eladóként egyaránt. Sokoldalú stratégiai, M&A és befektetési szakértői, valamint felsővezetői szintű döntéshozatali háttérrel rendelkezik. Több, mint 20 év tapasztalatra tett szert a portfólió menedzsment, finanszírozás, kockázatmenedzsment és M&A tranzakciók területén. Széleskörű iparági referenciával rendelkezik Private Equity tranzakciókban, társasági jogban az IT, telekommunikáció, ingatlan, építőipar és szállítmányozás területén. Szakterületek: stratégiai döntéshozatal, vezetés, stratégiai projekt menedzsment, vállalati és üzleti stratégia, üzletfejlesztés, vállalatirányítás, szervezetfejlesztés és M&A. Privát honlap: Jutasi Zoltán További információk: Wikipedia; Linkedin

Dr. Eperjesi András – operatív igazgató, az igazgatóság tagja

A jogász és közgazdász végzettséggel rendelkező András a NAVIGATOR operatív igazgatójaként összefogja és koordinálja a csoport részegységeinek feladat végrehajtását. Részt vesz a stratégiai irányvonalak meghatározásában, és az általános üzletfejlesztésben. 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a vállalati tanácsadás területén. Munkái során számos szakterületen szerzett tapasztalatot, de elsősorban az IT és befektetési iparágak vonzották. Tanácsadóként tevékenykedett nemzetközi – elsősorban Közel-keleti – befektetők magyarországi piacra lépésének támogatása céljából is. Erőssége a befektetési tanácsadás, előzetes befektetés értékelés, tranzakciós stratégiák kidolgozása, projektmenedzsment feladatok.  Jártas a határokon átnyúló üzleti tranzakciókkal kapcsolatos kérdésekben. Tevékenységével főleg az adózási kérdések, információtechnológia, IT fejlesztések, vegyesvállalatok, és üzleti tranzakciók stratégiai támogatására fókuszált.

Tom Frater – az igazgatóság tagja

Tom a Hussar & Co. alapító vezérigazgatójaként egyben a NAVIGATOR közép-európai ingatlan projektekért és befektetésekért felelős ügyvezető partnere. 56-os magyar kivándorlók gyermekeként az Egyesült Államokban született. Az elmúlt 25 évben operatív és portfoliókezelői pozíciót töltött be számos magántőke és ingatlan befektetésekkel foglalkozó társaságban. Karrierjét 1987-ben New York-ban kezdte egy 6 milliárd USD vagyont kezelő family-office-ban (Brennikmeijer/AMCENA). Később szintén egy family-office megbízásából közreműködött egy bécsi székhelyű, 300 millió USD értékű befektetési alap létrehozásában. A 90-es években a Távol-Keleten magántőke és ingatlan alapok létrehozásában segédkezett, majd tanácsadóként többek között a JP Morgan Chase ázsiai befektetési stratégiájának kialakításában is részt vett. Diplomáját a University of Pennsylvania-n szerezte. Jelenleg osztrák feleségével Bécsben él, négy gyermek édesapja.

Tóth Attila – tranzakciós igazgató

Attila a cégfelvásárlással és vállalatfinanszírozási illetve menedzsment szolgáltatásokat nyújtó Navigátor Investments tranzakciókért és finanszírozásért felelős igazgatója. Közel két évtizedes tőkepiaci tapasztalattal rendelkezik. Pályáját az Államadósság Kezelő Központban kezdte. 2008 és 2015 között a Budapesti Értéktőzsde általános vezérigazgató-helyettesi pozícióját látta el, ahol az üzletfejlesztés és kereskedés irányítása mellett a tőzsdei részvénykibocsátások támogatása volt a legfőbb feladata. Ezzel párhuzamosan tanácsadóként nemzetközi tőkepiac fejlesztési projekteken dolgozott. Szívügye a hazai pénzügyi kultúra fejlesztése, 2003-tól 2010-ig az Öngondoskodás Alapítvány titkára, 2012-től az MNB Pénziránytű Alapítványának kuratóriumi tagja. Diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem pénzügy szakán szerezte 1999-ben.

Bárány Gyula – nemzetközi üzletfejlesztési igazgató

Gyula a cégcsoport befektetői kapcsolataiért felel a Közel-Keleten és Ázsiában. Több, mint 25 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik projekt tervezési és vezetési területen. Infrastrukturális és távközlési projekteket vezetett Kuvaitban, továbbá koordinálta számos BOT és PPP típusú építési és szolgáltatási projekt ajánlatának kidolgozását az Öbölmenti Együttműködési Tanács (GCC) tagországaiban.
2013 óta Magyarország kuvaiti tiszteletbeli kereskedelmi tanácsosaként is segíti a magyar vállalatok közel-keleti piacra jutását; szervezi a közel-keleti beruházók és vállalkozók magyarországi és dél-európai (Ciprus és Görögország) megjelenését és befektetéseit így több éves tapasztalattal rendelkezik nemzetközi befektetési projektek megszervezésében, közvetítésében és lebonyolításában (működőtőke- és ingatlanpiaci befektetések). Kiváló analitikai és kommunikációs képességei révén mind a befektetői, mind pedig az értékesítési területen szolgálja a cégcsoport érdekeit.

Dr. Bencze Miklós – jogi igazgató

Miklós állam- és jogtudományi, valamint MBA végzettséggel rendelkezik és a Társaság jogi vezetését látja el. A tranzakciók, szerződések és dokumentumok jogi előkészítéséért felel. Felügyeli a cég és a projektek jogszabályi megfelelőségét. Korábban a Scheidt & Bachmann GmbH. megbízásából a budapesti elektronikus jegyrendszer projektirányítását látta el. Tapasztalata kiterjed különféle tranzakciós és privatizációs ügyletekre, valamint stratégiai és operatív cégmenedzsmentre, cégátalakításra és tanácsadásra egyaránt. Vezérigazgató-helyettesként dolgozott a Magyar Közút Zrt.-nél, előtte pedig a Malév Zrt. társasági igazgatója volt. Ezen beosztásokban felelős volt a nagyvállalatok jogi, adminisztratív, közbeszerzési, stratégiai, szervezetfejlesztési, projektvezetési, kommunikációs, HR, IT, minőségbiztosítási, környezetvédelmi, biztonsági nemzetközi-, iparági- és kormányzati kapcsolatainak területeiért. Szakterülete a nemzetközi jogügyletek, stratégiai tervezés, szervezetfejlesztés, M&A ügyletek, kommunikáció, hatékonyságnövelés és projektmenedzsment.