Felhőintegrátorrá akar válni a Synergon

A szervezeti átalakításnak és a költségcsökkentéseknek hála a korábbiakhoz képest nagyobb eredményt produkált a Synergon Csoport, amely a külföldi terjeszkedésben és a cloud szolgáltatásokban látja a jövőt.

Az elmúlt hónapokban elkezdett szervezeti átalakításoknak és költségracionalizálásnak köszönhetően a korábbiakhoz képest kedvezőbb eredményekről számolt be szerdán kiadott negyedéves gyorsjelentésében a Synergon: a csoport 2011 első kilenc hónapjában 12 791 millió forint árbevételt ért el, ami 11 százalékos árbevétel emelkedést jelentett, az előző év hasonló időszakához képest. A harmadik negyedévben az előző esztendőhöz képest jelentős, 1 620 millió forintos árbevétel pozitívummal zárt a cégcsoport, ami 51 százalékos negyedéves növekedést jelentett.

A csoport magyar társaságai az idei év harmadik negyedében 57 százalékos árbevételnövekedést produkáltak. A cseh leányvállalat idei árbevétele folyamatosan megelőzte (átlagosan 11 százalékkal) a korábbi évben elért szintet, a harmadik negyedévben azonban várakozásokon felüli, kiugróan magas 23 százalékos növekedést sikerült elérni.

A teljes cikk itt olvasható: Bitport